tracking

2000 toepassingen voor WD-40® Multi-Use Product

Wie kent het niet: WD-40 in de blauw-gele bus met rode dop. Bijna iedereen heeft wel een bus van de Multi-Use Product ofwel “multispray” thuis of in de garage staan. Al meer dan 60 jaar geleden, om precies te zijn in 1953, werd het middel uitgevonden door drie werknemers van de Rocket Chemical Company. WD-40 is een afkorting van “Water Displacement – 40th attempt”. Het was de veertigste geprobeerde formule. Tot op de dag van vandaag wordt nog steeds dezelfde formule gebruikt.

Hoe is het allemaal begonnen?

In 1953 ontdekten drie werknemers van de Rocket Chemical Company een middel om NASA raketten te beschermen tegen roest en corrosie.
Zij hadden dit middel de naam WD-40 gegeven. WD-40 is een afkorting van “Water Displacement – 40th attempt”. Het was de veertigste geprobeerde formule. Tot op de dag van vandaag wordt nog steeds dezelfde formule gebruikt.

Meer dan 2000 toepassingen

Na verloop van tijd namen personeelsleden het product mee naar huis. Daaruit bleek dat WD-40 voor veel meer toepassingen kan worden gebruikt. Daarom beschouwt men het product tegenwoordig als het beste middel om allerlei verschillende problemen mee op te lossen. Inmiddels zijn er meer dan 2000 toepassingen met ons gedeeld waar je WD-40 voor kunt gebruiken.

Wist u dat Multi-Use Product ook…

Dit is natuurlijk maar een selectie. Wilt u weten waar u WD-40 nog meer voor kunt gebruiken? Bekijk dan de complete lijst met 2.000 toepassingen, of bekijk onze onze Facebook (@WD40BE) en Instagram(WD40BE) voor inspiratie en tips!

WD-40 gelijk kopen?

Wilt u WD-40 wondermiddel nu direct bestellen? Ga naar WD-40 verkooppunten zodat u uw busje WD-40 meteen gemakkelijk online kunt kopen!

Deel uw toepassing met ons! #WD40Home

Heeft u nog een leuke tip of unieke toepassing die iedereen moet weten? Deel ze dan met ons!  U kunt altijd jouw toepassing en tips delen op Facebook (@WD40BE) of op Instagram (@WD40BE) met de hashtag #WD40Home. Wij vinden het hartstikke leuk om van al jullie unieke toepassingen en tips te leren!

 

Disclaimer

De getoonde en beschreven toepassingen voor WD-40 Multi-Use Product werden door de gebruikers zelf aan WD-40 Company Ltd. ter beschikking gesteld. WD-40 Company Ltd. heeft deze toepassingen niet getest en deze worden daardoor niet door WD-40 Company Ltd. aanbevolen. Bij het gebruik van producten van WD-40 Company Ltd. dient het gezond verstand te worden gebruikt. Volg altijd de op de verpakking vermelde instructies en neem alle waarschuwingen in acht.

Meld u aan voor exclusieve aanbiedingen & nieuwsberichten!

© 2021 WD-40 Company