tracking

Wist je dat WD-40® kauwgom verwijdert uit kleren?

Kauwgom wordt door vele mensen gegeten, vaak de hele dag door. Uiteindelijk belanden de kauwgoms op de grond, op de stoel, onder de tafel of misschien nog wel erger op de kleren of zelfs in de haren. Je zult maar net de pech hebben om op een stuk kauwgom te gaan zitten, of het onder de schoen te krijgen. Vervelender is het misschien nog wel als je vergeet dat er nog kauwgom in een broekzak zit voordat deze in de wasmachine belandt. WD-40 helpt je om kauwgom te verwijderen!

Hoe kan WD-40 kauwgom verwijderen uit een broek?

WD-40 helpt met het verwijderen van kauwgom! De stappen zijn simpel, er is alleen wat droogtijd nodig.

Leg de broek plat, en spuit WD-40 Multi-Use spray royaal over de kauwgom. Laat de broek 30 minuten (soms kan dit ook 45 minuten zijn) liggen zodat WD-40 goed kan doordringen in de kauwgom. Hierna schraap je de kauwgom met een mes, met rond einde, van de broek af. Verwijder het grootste deel van de kauwgom en spray WD-40 opnieuw op de restjes kauwgom die nog op de broek zitten. Zodra de kauwgom verwijderd is, kan de broek, de wasmachine in. Voila!

Kauwgom verwijderen van vloeren, tafels of zelfs onder de schoen? Ontdek hoe je kauwgom kunt verwijderen van diverse oppervlakte.

Disclaimer

De getoonde en beschreven toepassingen voor WD-40 Multi-Use Product werden door de gebruikers zelf aan WD-40 Company Ltd. ter beschikking gesteld. WD-40 Company Ltd. heeft deze toepassingen niet getest en deze worden daardoor niet door WD-40 Company Ltd. aanbevolen. Bij het gebruik van producten van WD-40 Company Ltd. dient het gezond verstand te worden gebruikt. Volg altijd de op de verpakking vermelde instructies en neem alle waarschuwingen in acht.

Meld u aan voor exclusieve aanbiedingen & nieuwsberichten!

© 2020 WD-40 Company