*Deze winactie is gesloten vanaf 28 feb 2020*

Batibouw supergadgets winactie

Om te vieren dat we dit jaar weer op de Batibouw beurs staan, geven we jullie de kans om super prijzen te winnen!
Lees hieronder snel wat u kunt winnen en hoe u mee kunt doen!

Wat kan ik winnen?

We zullen tijdens de Batibouw beurs dagelijks van 29 februari tot 8 maart één winnaar via onze sociale mediakanalen (Facebook WD-40 Be én  Instagram @wd40be)  bekendmaken. Iedere  dagwinnaar heeft de keuze uit 4  superprijzen.

Batibouw Winactie *GESLOTEN*

Hoe kan ik meedoen?

Om mee te doen aan de super winactie is heel simpel. Ga naar wd40.be/batibouw, beantwoord de volgende vraag:

“Wat is de Superkracht van Siliconenspray?”   Vul vervolgens uw gegevens in en… dat is het! U maakt nu kans op super prijzen!

Als u één van de gelukkige winnaars bent zullen we u een e-mail sturen. Vervolgens mag u één van de mogelijke supergadget prijzen uitkiezen!

Meegedaan met de Batibouw winactie en nu meer weten over WD-40 Siliconenspray?

Benieuwd waar u WD-40 Specialist Hoogwaardige Siliconenspray allemaal voor kunt gebruiken? Wij hebben verschillende video’s over de siliconenspray gecreëerd om toespassingen voor de automotive, vakhandel, en de  industriële sector uit te lichten. Voor meer productinformatie gaat u naar de productpagina van de siliconenspray.

Wat is de Batibouw beurs eigenlijk?

Batibouw is de grootste Belgische beurs voor Bouw, Renovatie en Inrichting voor particulieren en professionelen. De beurs , wat een oppervlakte van 120.000 m² heeft, trekt ongeveer 300.000 bezoekers (waaronder 75.000 bouwprofessionals), gespreid over 11 beursdagen per editie aan.

Waar en wanneer is Batibouw?

De beurs vindt plaats in Brussels Expo en het adres is Belgiëplein 1 – 1020 Brussel.

Batibouw 2020 is de 61ste editie en het begint op 29 februari en eindigt op zondag 8 maart. De beurs telt bijna 1000 exposanten (fabrikanten en producenten) en vertegenwoordigt meer dan 2500 merken. Wilt u Batibouw bezoeken? Bekijk dan de data en openingstijden van Batibouw zodat u weet wanneer de deuren open en dicht gaan. Nog geen ticket? U kunt u nog registreren en een ticket bemachtigen via de officiele ticketpagina .

WD-40 bezoeken?

Zoals wij al eerder hebben vermeld zijn wij een van de 1000 exposanten die op Batibouw staan. Kom gezellig naar onze stand en krijg een sample van de WD-40 Specialist Siliconenspray én een kortingsbon voor een WD-40 Specialist product naar keuze die te verzilveren is bij alle HUBO filialen.

Onze stand nummer is 03116.