tracking

Reinig en bescherm fietskettingen en fietsen

WD-40 BIKE is een nieuw assortiment producten speciaal ontwikkelt om je fiets het hele jaar door te onderhouden. Het assortiment is ontstaan in nauwe samenwerking met fietsexperts om een productassortiment te ontwikkelen dat de allerbeste prestaties levert voor het schoonmaken, reinigen en smeren van je fiets.

Met het regelmatig gebruik van de producten van WD-40 BIKE gaat je fiets langer mee.

Smeer je ketting

De ‘All Conditions Lube’ is perfect voor fietsers en mountainbikers die graag in alle omstandigheden buiten zijn. Het kwalitatief hoogstaande PTFE zorgt voor maximale smering en vermindert slijtage van de fiets en racefiets. Het dringt diep door in mechanismen en zorgt voor een langdurige coating om alle bewegende delen tegen corrosie te beschermen. Zo verloopt de fietstocht nog soepeler en plezieriger!

Wist je dat je met de Slotspray ook de sloten van de fiets kunt smeren? Ontdek de Slotspray

Speciaal voor fietsers op een regenachtig en modderig terrein is de WD-40 BIKE Wet Lube ontwikkeld. Ontdek meer over de WD-40 BIKE Wet Lube. Fiets je meer tijdens droge en stoffige omstandigheden? Gebruik dan de WD-40 BIKE Dry Lube, ontdek meer over de BIKE Dry Lube.

De bike degreaser is perfect voor het verwijderen van vet, roet, vuil en olie van alle bewegende onderdelen van fietsen inclusief de ketting.

Reinig en bescherm de fiets

Met de bike cleaner verwijder je op een hoog tempo vuil, olie en roet van de fiets. De bike cleaner werkt op alle oppervlaken inclusief lak, kunststof, rubber en chroom zodat de fiets er ook echt schoon uitziet. Je kunt de bike cleaner gebruikt voor bijvoorbeeld pedalen, sturen, zadels, wielen en spaken.

Kortom reinig en bescherm je fiets goed, zo heb je er nog langer plezier van!

Disclaimer

De getoonde en beschreven toepassingen voor WD-40 Multi-Use Product werden door de gebruikers zelf aan WD-40 Company Ltd. ter beschikking gesteld. WD-40 Company Ltd. heeft deze toepassingen niet getest en deze worden daardoor niet door WD-40 Company Ltd. aanbevolen. Bij het gebruik van producten van WD-40 Company Ltd. dient het gezond verstand te worden gebruikt. Volg altijd de op de verpakking vermelde instructies en neem alle waarschuwingen in acht.

Meld u aan voor exclusieve aanbiedingen & nieuwsberichten!

© 2020 WD-40 Company