WD-40 BIKE is een nieuw assortiment producten speciaal ontwikkeld om je fiets het hele jaar door te onderhouden. Het assortiment is ontstaan in nauwe samenwerking met fietsexperts om een productassortiment te ontwikkelen dat de allerbeste prestaties levert voor het schoonmaken, reinigen en smeren van je fiets.

Met het regelmatig gebruik van de producten van WD-40 BIKE gaat je fiets langer mee.

Schoonmaken en smeren van de fiets gaat eenvoudig met WD-40
Schoonmaken fiets

Het schoonmaken en reinigen van fiets gaat eenvoudig met de BIKE cleaner. De BIKE cleaner verwijdert op hoog tempo vuil, olie en roet van de fiets en racefiets. Je kunt bijvoorbeeld de pedalen, wielen en spaken schoonmaken. Met de sneldrogende Degreaser kan er perfect vet, roet, vuil en olie verwijdert worden van alle bewegende onderdelen van de fiets, inclusief de ketting!

Ketting smeren

De ‘All Conditions Lube’ is perfect voor fietsers en mountainbikers die graag in alle omstandigheden buiten zijn. Het kwalitatief hoogstaande PTFE zorgt voor maximale smering en vermindert slijtage van de fiets en racefiets. Het dringt diep door in mechanismen en zorgt voor een langdurige coating om alle bewegende delen tegen corrosie te beschermen. Zo verloopt de fietstocht nog soepeler en plezieriger!

Wist je dat je met de Slotspray ook de sloten van de fiets kunt smeren? Ontdek de Slotspray

Droog en stoffig terrein

Speciaal voor fietsers op een droog en stoffig terrein is de WD-40 BIKE Dry Lube ontwikkeld. De formule met PTFE dringt door in de kettingschakels en creëert een dunne smerende laag voor optimale smering. Zonder stof aan te trekken. De WD-40 BIKE Dry Lube kan gebruikt worden voor kettingen, derailleurs en tandwielen.

Met deze producten heb je een complete schoonmaakset voor racefietsen en mountainbikes!

Bekijk de informatiebladen voor All Conditions Lube en BIKE Dry Lube

Een ketting smeren in extreme omstandigheden? Ontdek de WD-40 BIKE Wet Lube.