Ontdek hoe eenvoudig het schoonmaken van de fiets en mountainbike is met het WD-40 BIKE assortiment. Het assortiment is speciaal ontwikkeld om je fiets het hele jaar door te onderhouden. Met het regelmatig gebruik van de producten van WD-40 BIKE gaat je fiets langer mee.

Schoonmaken fiets

Het schoonmaken en reinigen van fiets gaat eenvoudig met de BIKE cleaner. De BIKE cleaner verwijdert op hoog tempo vuil, olie en roet van de fiets en racefiets. Je kunt bijvoorbeeld de pedalen, wielen en spaken schoonmaken. Met de sneldrogende Degreaser kan er perfect vet, roet, vuil en olie verwijdert worden van alle bewegende onderdelen van de fiets, inclusief de ketting!

Maak de fiets schoon met WD-40 BIKE

Ketting smeren

De ‘All Conditions Lube’ is perfect voor fietsers en mountainbikers die graag in alle omstandigheden buiten zijn. Het kwalitatief hoogstaande PTFE zorgt voor maximale smering en vermindert slijtage van de fiets en racefiets. Het dringt diep door in mechanismen en zorgt voor een langdurige coating om alle bewegende delen tegen corrosie te beschermen. Zo verloopt de fietstocht nog soepeler en plezieriger!

Wist je dat je met de Slotspray ook de sloten van de fiets kunt smeren? Ontdek de Slotspray

Regenachtig en modderig terrein

Speciaal voor fietsers op een regenachtig en modderig terrein is de WD-40 BIKE Wet Lube ontwikkeld. De formule dringt die door in de ketting om roest te voorkomen en zorgt voor een langdurige smering onder extreme omstandigheden. Het vermindert frictie en slijtage zodat de ketting beter werkt. Het helpt je energie besparen tijdens het fietsen en vergroot het fiets genot! De WD-40 BIKE Wet Lube kan gebruikt worden voor kettingen, derailleurs en tandwielen.

Met deze producten heb je een complete schoonmaakset voor racefietsen en mountainbikes!

Bekijk de informatiebladen voor All Conditions Lube en BIKE Wet Lube

Een ketting smeren in droge en stoffige omstandigheden? Ontdek de WD-40 BIKE Dry Lube.