tracking

Wist je dat WD-40® kauwgom verwijdert van vloeren, tafels en schoenen?

Met meer dan 2000 toepassingen kan WD-40 op heel veel manieren gebruikt worden. Verwijder zelfs kauwgom van vloeren, tafels en zelfs schoenen! Bekijk deze handige mogelijkheden van WD-40.

Hoe verwijder je kauwgom van diverse oppervlakten?

Vind je kauwgom op de vloer, de tafel of zelfs onder de schoen? Verwijder het eenvoudig met WD-40. Spray de WD-40 Multi-Use op het oppervlak waar de kauwgom zich bevindt en laat het kort inwerken. Haal de kauwgom vervolgens met behulp van een spatel weg. In een paar seconden is de kauwgom verdwenen!

Kauwgom verwijderen uit kleren? Ontdek hoe je kauwgom kunt verwijderen met WD-40.

Je kunt WD-40 voor nog veel meer toepassingen gebruiken. Lees in onze andere blogs wat je nog meer kunt doen met WD-40! Of bekijk onze video’s om meer toepassingen te ontdekken.

 

Disclaimer

De getoonde en beschreven toepassingen voor WD-40 Multi-Use Product werden door de gebruikers zelf aan WD-40 Company Ltd. ter beschikking gesteld. WD-40 Company Ltd. heeft deze toepassingen niet getest en deze worden daardoor niet door WD-40 Company Ltd. aanbevolen. Bij het gebruik van producten van WD-40 Company Ltd. dient het gezond verstand te worden gebruikt. Volg altijd de op de verpakking vermelde instructies en neem alle waarschuwingen in acht.

Meld u aan voor exclusieve aanbiedingen & nieuwsberichten!

© 2020 WD-40 Company