tracking

Verf verwijderen met WD-40®

Waar kun je WD-40 allemaal voor gebruiken? Waarvoor niet zullen sommige mensen zeggen. We vertellen je graag waar je WD-40 voor kunt gebruiken als het gaat om bijvoorbeeld het verwijderen van verf van diverse oppervlakten. Ontdek ook de andere mogelijkheden van WD-40. Wist je dat WD-40 voor meer dan 2000 toepassingen gebruikt kan worden?
Ontdek de 2000 toepassingen.

Verwijder verf

Is er tijdens het verven, verf op een plek terecht gekomen waar het niet thuishoort? Verwijder de verf met WD-40 Multi Use Spray . WD-40 verwijdert verf van ramen en uit verlengbare verfrollerstokken. Daarnaast verwijdert het ook verf uit overalls. WD-40 zorgt er ook voor dat verf niet aan de verfkwasten blijft plakken. Let alleen op met het gebruik van de siliconenspray als je aan het verven bent. De op siliconen gebaseerde spray zorgt ervoor dat verf niet meer blijft zitten als je erover heen schildert.

Spray WD-40 op het oppervlak waar de verf zich bevindt, voordat deze eraf geschraapt wordt. Laat het enkele minuten inwerken en schraap het er vervolgens af met bijvoorbeeld een spatel. Je kunt ook WD-40 op een schone, zachte doek sprayen en daarmee de vlek inwrijven.

Handige productinformatie: “Hoe kan ik de WD-40® Multi-Use gebruiken?”

De handige Smart Straw kan zowel breed als nauwkeurig spuiten en zorgt voor de nodige flexibiliteit. De Multi-Use spray is zelfs door het 360° ventiel rechtop of ondersteboven te gebruiken. De Smart Straw is beschikbaar met een vast rietje dat nooit meer kwijt raakt.

Lees de veiligheidsinformatie over WD-40 Multi Use Spray

Disclaimer

De getoonde en beschreven toepassingen voor WD-40 Multi-Use Product werden door de gebruikers zelf aan WD-40 Company Ltd. ter beschikking gesteld. WD-40 Company Ltd. heeft deze toepassingen niet getest en deze worden daardoor niet door WD-40 Company Ltd. aanbevolen. Bij het gebruik van producten van WD-40 Company Ltd. dient het gezond verstand te worden gebruikt. Volg altijd de op de verpakking vermelde instructies en neem alle waarschuwingen in acht.

Meld u aan voor exclusieve aanbiedingen & nieuwsberichten!

© 2020 WD-40 Company