De universele reiniger

De universele reiniger is een snelwerkende, op oplosmiddel gebaseerde reinigingsspray. Het is een uitstekende industriële reiniger die vet, olie, vuil en roet direct bij contact verwijdert van allerlei onderdelen. Het middel is gemakkelijk af te spoelen of weg te poetsen en laat geen resten achter. Het reinigen van metalen gaat eenvoudig met deze reinigingsspray. Daarnaast bespaart het u veel tijd, want het middel werkt direct na het aanbrengen. Het is een krachtige reiniger die geschikt is om alle metalen grondig te reinigen.

LET OP: Gebruik dit product alleen op metaal.

Zoekt u echter een contact reiniger, tapijt reiniger of kunststof reiniger, lees dan verder om te ontdekken welk product u daarvoor het best kan gebruiken.

Elektrische apparaten reinigen?
Wilt u bijvoorbeeld elektrische apparaten reinigen, gebruik dan onze daarvoor ontwikkelde contactspray. Onze contactspray is een contact reiniger. Het kruipt snel in moeilijk bereikbare plaatsen in elektrische apparatuur. Het is veilig te gebruiken voor gevoelige elektrische apparatuur omdat het snel droogt en laat geen residu achter. Let er wel op dat de apparatuur uitgeschakeld is! De contactspray is dus voor het verwijderen van olie, vuil, stof en condensatie in elektrische apparatuur.

 

Wilt u graag iets reinigen? Ontdek welke producten uw werk makkelijk maken

Tapijten reinigen?
Wilt u liever uw tapijt reinigen? Gebruik dan gewoon ons Multi-Use Product. Dit product kan in sommige gevallen geschikt zijn als tapijt reiniger. Let wel op, want het blijft een olie die u op een tapijt spuit. Test altijd van tevoren of uw tapijt hiervoor geschikt is.
Spray vervolgens ons product op de vlek en laat het even intrekken. Neem een beetje warm water en een spons en dep hiermee de vlek. Spoel het daarna af en laat het goed drogen.

Ons Multi-Use Product is ook een prima kunststof reiniger: spuit een beetje op een doekje, wrijf de kunststof in (dashboard van een auto bijvoorbeeld) en wrijft het met een schone doek weer uit. En voilà! Het kunststof ziet er als nieuw uit! Lees hier waarvoor u WD-40 nog meer kunt gebruiken in huis.

Hoe gebruikt u onze sprays

Schud de bus voor gebruik. Spray op een afstand van 15 tot 30 centimeter en breng royaal aan. Bij sommige producten is het vereist het oppervlak nadien af te spoelen met wat water. Test echter, voor gebruik, altijd van tevoren de verdraagzaamheid van het materiaal.
Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd naar ons kantoor bellen, waar onze medewerkers u altijd willen helpen met al uw vragen die gerelateerd zijn aan onze producten.