tracking

Waar kan ik de universele reinigingsspray van WD-40® voor gebruiken?

Ontdek waar de universele reinigingsspray voor gebruikt wordt.

De specialist productlijn van WD-40 is snelwerkend. De snelwerkende universele reinigingsspray, op oplosmiddel gebaseerde reinigingsspray, verwijdert vet, olie, vuil en roet snel van metalen onderdelen en -oppervlaktes. Bovendien laat het geen resten achter.

Productvoordelen van de universele reinigingsspray

De reinigingsspray werkt onmiddellijk bij contact, en zorgt daardoor voor tijdsbesparing. Het reinigt installaties zodat ze soepel werken en daarnaast ook nog eens langer meegaan. De spray is goed afwasbaar en zorgt ervoor dat het vuil gemakkelijk eraf te vegen is. Ook laat het geen residu achter.

Waar kan ik de universele reinigingsspray van WD-40 voor gebruiken?
Waarvoor kun je de WD-40 universele reinigingsspray gebruiken?

De universele reinigingsspray kan voor vele toepassingen gebruiken worden. Bijvoorbeeld voor hand- en elektrische gereedschap, motoren, kettingen, tandwielmechanismen, en werkbladen. Daarnaast kan het ook nog gebruikt worden voor scheepsuitrusting, drukpersen en industriële machines.

Waar kan ik de universele reinigingsspray van WD-40 voor gebruiken?
Hoe werkt de WD-40 universele reinigingsspray?

Schud voor gebruik de bus reinigingsspray. Spray op een afstand van 10 tot 30 centimeter, royaal aanbrengen. Laat het 30 seconden inwerken, daarna het oppervlakte afspoelen met water of met een doek of zeem volledig afvegen. Zo nodig kunnen deze stappen herhaald worden. Let op! Bij toepassing op een coating of rubber eerst de materiaalverdraagzaamheid testen.

Wist je dat de reinigingsspray ook gebruikt kan worden om roestvrijstalen (RVS) kookplaten en afzuigkappen schoon te maken?

Disclaimer

De getoonde en beschreven toepassingen voor WD-40 Multi-Use Product werden door de gebruikers zelf aan WD-40 Company Ltd. ter beschikking gesteld. WD-40 Company Ltd. heeft deze toepassingen niet getest en deze worden daardoor niet door WD-40 Company Ltd. aanbevolen. Bij het gebruik van producten van WD-40 Company Ltd. dient het gezond verstand te worden gebruikt. Volg altijd de op de verpakking vermelde instructies en neem alle waarschuwingen in acht.

Meld u aan voor exclusieve aanbiedingen & nieuwsberichten!

© 2020 WD-40 Company