Met meer dan 2000 toepassingen kan WD-40 op heel veel manieren gebruikt worden, ook voor het smeren van scharnieren!

Wat is WD-40 hoogwaardige siliconenspray?

Deze hardwerkende formule biedt een uitstekende smering. Het smeermiddel is kleurloos en laat geen vlekken achter. De siliconenspray trekt geen vuil aan, plakt niet en geeft uitstekende bescherming tegen vocht. Ook is het waterbestendig en blijft het werkzaam onder hoge druk. Kan gebruikt worden in temperaturen van -35°C tot en met +200°C, met als bijkomend voordeel dat de werking en eigenschappen hetzelfde blijven als de temperatuur veranderd. Het heeft, net als onze andere WD-40 Specialist producten, ook een NSF H2 registratie.

Welke scharnieren kun je smeren met WD-40 hoogwaardige siliconenspray?

WD-40 smeert vele soorten scharnieren, het kan buiten gebruikt worden, maar zeker ook in huis of de garage of werkplaats. De hoogwaardige siliconenspray smeert de scharnieren van compacte spiegels, maakt roestige scharnieren van de veiligheidspoort losser, smeert vouwscharnieren en smeert scharnieren van een snoeischaar (ontdek hoe WD-40 gebruikt kan worden in de tuin).

Hoe smeer ik scharnieren met WD-40?

De Smart Straw maakt breed en nauwkeurig spuiten mogelijk en biedt flexibiliteit. Siliconenspray kan ook op een schone, zachte doek gespoten worden. Wrijf het daarna in.

De WD-40 Specialist hoogwaardige siliconenspray is ideaal voor: riemen, lagers, geleiderails en deuren. Het kan gebruikt worden als beschermmiddel voor rubber en kunststof, maar kan ook prima gebruikt worden op metaal of hout. Ontdek meer over de siliconenspray.