De 7 meest gebruikte toepassingen van een ontvetter

Reiniging sprays en ontvetters kunnen een schoonmaakklus veel gemakkelijker maken. U hoeft niet meer te staren naar de vervelende rommel voor u. Laat het vet op verschillende plaatsen weggaan. Hieronder staan enkele voorbeelden waar een reinigingsspray of ontvetter voor gebruikt kan worden.

Keuken

Ongeacht of het vet zich op het aanrecht, kasten, magnetrons of andere apparaten bevindt, een ontvetter kan aan al uw behoeften voldoen. Als u ooit iets in de keuken vindt dat moeilijk te verwijderen lijkt te zijn, spuit er dan wat ontvetter op. Voordat u het met een reinigingsdoekje afveegt, verwijdert u het vet met gemak. Let er daarbij wel op dat uw eten en drinken niet vervuilen!

Badkamer

Maakt u zich zorgen over het onderhoud van uw badkamer? Als het antwoord ja is, is een ontvetter misschien gewoon wat u nodig hebt. Het maakt niet uit of opgedroogde smeer vastzit aan de badkamertegels of zelfs op de badkamer kastjes. Door het gebruiken van de juiste ontvetter zal het vet weggaan en blijven de oppervlakken er als nieuw uitzien.

Huisdieren

Hoe mooi en leuk huisdieren ook zijn, ze komen met veel puinhoop, hoe goed u ze ook traint. Of het nu gaat om braken, uitwerpselen of urine – het is iets dat opgeruimd moet worden. Hier hoef u zich geen zorgen meer over te maken. Pak een ontvetter en verwijder al die vlekken. U hoeft niet boos te worden op uw huisdier, de rommel is weg.

Ramen en jaloezieën

Zitten de ramen vol met vuil, vooral wanneer het weer iets te stoffig is? Als het antwoord ja is, kunt u gebruik maken van een ontvetter om ophopingen vuil en stof te verwijderen. Daarna kunt u de ramen met een schone doek afvegen. Zo gemakkelijk is het. Probeer dit ook eens op uw jaloezieën. Het werkt!

Ontvetter - 7 Toepassingen in en rondom het huis!

Gereedschap

Ondanks dat gereedschap geweldig is, wordt er maar sporadisch gebruik van gemaakt. Wegens de aard van de werkzaamheden waarvoor het gereedschap meestal gebruikt wordt, moet het gereedschap na gebruik regelmatig ontvet worden. Bovendien moeten ze goed onderhouden worden om hun werk goed te kunnen blijven doen. Hier komt de ontvetter in beeld. Of het nu gaat om een rudimentaire onderhoudsklus of een grondige schoonmaakklus, de ontvetters hebben alle onderdelen onder controle.

Kleren

Bent u een verpleegkundige die meestal bloederige kleren en stoffen krijgt? Als het antwoord ja is, dan weet u waarschijnlijk hoe moeilijk het is om dergelijke vlekken van uw kleren af te krijgen. Een ontvetter kan wel gebruikt worden om dit probleem te vereenvoudigen. Het aanbrengen van de ontvetter op de plek op de stof die doordrenkt is met bloed helpt om de vlek van uw stof af te krijgen. Was de stof direct na het wassen en blijf het proces meerdere malen herhalen om ervoor te zorgen dat alle vlekken verdwenen zijn.

Magische WD-40

Ontvetters doen het allemaal. Het kiezen van een goede ontvetter vereist veel onderzoek en geld om ze uit te proberen. WD-40 Specialist Universele Reiniger kan voor talloze functies worden gebruikt. Als u op zoek bent naar roestpreventie of gereedschapsopslag dan is WD-40 uw beste vriend. Test het product altijd eerst op een klein oppervlak en lees de richtlijnen van de fabrikant indien van toepassing.

Meer weten over de producten van WD-40? Bekijk hier ons assortiment.

Meer weten over de mogelijkheden om de keuken schoon te maken? Klik hier voor 5 middeltjes voor het ontvetten van de keuken.