Met meer dan 2000 toepassingen kan WD-40 op heel veel manieren gebruikt worden. Zo ook voor de badkamer. Bekijk onderstaande handige mogelijkheden van WD-40 om de badkamer te reinigen en te smeren.

Douchekop reinigen

Reinig eenvoudig de douchekop met WD-40. Spray de douchekop in met WD-40 Multi Use Spray en laat dit enkele minuten inwerken. Neem vervolgens een zachte doek en wrijf het oppervlakte zachtjes schoon. Spoel het vervolgens af met water en klaar is de douchekop!

De badkamer reinigen en smeren met WD-40

Smeer de badkuipknop

Piept de badkuipknop? Stop het piepen van de badkuipknop eenvoudig met WD-40. Gebruik de Smart Straw om nauwkeurig te spuiten op de badkuipknop. De Smart Straw is beschikbaar met een vast rietje dat nooit meer kwijt raakt. Wist je dat de Multi Use Spray zelfs 360° gebruikt kan worden? Het ventiel kan rechtop of ondersteboven gebruikt worden.

Smeer ook een draaiende make-up spiegel

Piept het scharnier van de make-up spiegel? Los het eenvoudig op met Multi Use Spray van WD-40. Gebruik de Smart Straw om nauwkeurig te kunnen spuiten op het scharnier. Beweeg het scharnier vervolgens om ervoor te zorgen dat de spray op alle plekken terecht komt.

Wil je weten hoe WD-40 nog meer gebruikt kan worden in huis? Je leest het in deze blog!