Met meer dan 2000 toepassingen kan WD-40 op heel veel manieren gebruikt worden, ook voor het onderhouden van radiatoren en stroomonderbrekers! Bekijk deze handige mogelijkheden van WD-40.

Een radiatorkraan beschermen tegen roesten met WD-40

Radiatorkranen kunnen gaan plakken en zelfs gaan roesten na verloop van tijd als deze niet worden beschermd. WD-40® Multi Use beschermt metaal tegen roest en corrosie, dringt diep door en helpt om verbindingen die door de roest vast zitten weer los te maken, verdringt vocht en smeert bijna alles. Hoe gebruik je WD-40? Zorg dat de verwarming uit staat en dat de radiator afgekoeld is. Spray WD-40 op een schone, zachte doek en wrijf het over het gewenste gebied, laat het inwerken en draai het los.

Hoe onderhoud WD-40 een radiator en stroomonderbrekers?
Onderhouden van stroomonderbrekers met WD-40

Vuil, stof en ander vreemde materialen kunnen zich ophopen op de inactieve stroomonderbrekers, het is belangrijk om ze schoon te houden. WD-40® Multi Use Product en de snelwerkende contactspray onderhouden stroombrekers. Hoe gebruik je WD-40? Zorgt ervoor dat alle schakelaars zijn uitgeschakeld en dat alles is afgekoeld, spray WD-40 op een schone, zachte doek en wrijf of gebruik de handige nauwkeurige spray van de snelwerkende contactspray.

Meer weten over de Multi Use Spray of Snelwerkende contactspray