5 Tips voor de vakantie!

De vakantie begint! Tijd om je spullen in te pakken en te reizen naar een mooi land. Zorg ervoor dat je goed voorbereid op reis gaat! We geven je graag deze 5 tips voor je vakantie!

1. Sla belangrijke telefoonnummers op

Wanneer je naar het buitenland op vakantie gaat is het slim om belangrijke telefoonnummers op te schrijven. Mocht er iets onverwachts gebeuren, dan heb je de belangrijkste telefoonnummers altijd bij de hand. In het geval dat je mobiel gaat zwemmen is het handig de nummers te printen.

5 Tips voor de vakantie!

2. Smeer de wieltjes en de uittrekbare hendel van je reiskoffer

Zorg ervoor dat je vakantie op rolletjes loopt! Smeer de wieltjes van het reiskoffer zodat deze soepel rollen. Je kunt de uittrekbare hendel van het reiskoffer ook eenvoudig smeren zodat deze eenvoudig in- en uitgeschoven kan worden. Vind hier advies over welk product je het beste kunt gebruiken om alles gesmeerd te laten verlopen.

5 Tips voor de vakantie!

3. Scan je paspoort of identiteitskaart in

Het is handig om je paspoort of identiteitskaart digitaal of als papieren kopie mee te nemen op reis. Je weet tenslotte niet wanneer je het nodig zult hebben. Zo kun je in geval van nood altijd aantonen wie je bent.

5 Tips voor de vakantie!

4. Niet vouwen, maar rollen

Is jouw koffer ook altijd te klein? Pak je koffer handiger in! Wist je dat je veel meer kleding mee kunt nemen als je het oprolt? Super handig, zo kun je meer meenemen! Extra handig: als je de kleding oprolt kreukt het ook nog eens minder snel!

5. Bewaar je kabels in een oude brillenkoker

Oh nee, alle kabels in de knoop! Herken je dat? Dit kun je voorkomen door alle kabels, bijvoorbeeld die van een oplader, op te rollen en in een brillenkoker te stoppen. Zo liggen ze handig op één plek en raken ze niet in de knoop.