tracking

Voortaan één website voor alle merken

Voortaan één website voor alle merken

De website is voortaan responsive

De website van WD-40 is in een volledig nieuw jasje gestoken. Voortaan zijn alle merken op dezelfde website te vinden en de term integratie voert dan ook de boventoon. De moderne website is technisch zo gebouwd dat het surfen vanaf een smartphone of tablet voortaan vlekkeloos werkt. Daarnaast zijn er duidelijke links met verschillende social media platforms zoals Twitter en Facebook.

De nieuwe website bevat productinformatie over alle formules en oplossingen die aangeboden worden in de Benelux. Aanvoerder van de lijst voor zowel de vakman als de doe-het-zelver is natuurlijk WD-40 Multi-Use Product. De wereldberoemde blauwe bus met rode dop.

Daarnaast kan de professional er alle technische informatie over WD-40 Specialist en de toepassingsmogelijkheden ervan vinden. Ook de enthousiaste mountainbiker of wielrenner kan er terecht en vindt er alles wat ie wil weten over WD-40 BIKE, de jongste telg in de WD-40 productfamilie. De website biedt informatie over smeermiddelen en onderhoudsproducten, veiligheidsbladen, gebruik van de verschillende producten in zowel beeld als tekst en natuurlijk productvideo’s.

De belangrijkste doelstelling voor WD-40 Company bij het vernieuwen van de website bestaat uit het verbeteren van de gebruikservaring. Dit ligt dan ook in het verlengde van de missie van de organisatie om positieve blijvende herinneringen bij haar miljoenen gebruikers wereldwijd achter te laten. Daarom is de website beschikbaar in verschillende talen en nog altijd te bezoeken via de verschillende vertrouwde webadressen in zowel Nederland en België.

Disclaimer

De getoonde en beschreven toepassingen voor WD-40 Multi-Use Product werden door de gebruikers zelf aan WD-40 Company Ltd. ter beschikking gesteld. WD-40 Company Ltd. heeft deze toepassingen niet getest en deze worden daardoor niet door WD-40 Company Ltd. aanbevolen. Bij het gebruik van producten van WD-40 Company Ltd. dient het gezond verstand te worden gebruikt. Volg altijd de op de verpakking vermelde instructies en neem alle waarschuwingen in acht.

Meld u aan voor exclusieve aanbiedingen & nieuwsberichten!

© 2020 WD-40 Company