Vrijwel iedere fietsenmaker kent die blauwe bus met het rode dopje wel. De één gebruikt het dagelijks en de ander wil het niet in de buurt van z’n fietsen hebben. De fabrikant van dit goedje, WD-40 Company, presenteert op de Velofollies in januari daarom een assortiment, speciaal voor de fiets: WD-40 BIKE.

De lijn bestaat uit vijf producten, een tweetal reinigers en drie verschillende smeermiddelen. WD-40 BIKE Cleaner reinigt frame, velgen en banden. Deze maakt zelfs hardnekkig vuil los. Ketting, tandwielen en andere bewegende metalen delen worden vetvrij en brandschoon met de Degreaser. Na het reinigen kan er vervolgens gesmeerd worden met Dry Lube of Wet Lube, beide in een drip-verpakking. Ook kan er gekozen worden voor WD-40 BIKE All Conditions Lube in een spuitbus. Zo voorziet deze compacte lijn in de behoefte van iedere sportieve fietser of monteur.

Op de Velofollies zal WD-40 Company, net als op de BikeMOTION, haar assortiment presenteren. Voor de bezoekers is er verder een gratis sample van WD-40 BIKE Degreaser. Ook worden de verschillende winkel oplossingen, POS-materialen en displays tentoongesteld voor de fietsvakhandel. Deze materialen zoals een wand display (geschikt voor perfo- en slatwall) en vloerdisplay zijn direct leverbaar via Kruitbosch en Gransier.

Bezoek daarom stand 548 voor een gratis sample en meer informatie over WD-40 BIKE. Velofollies vindt plaats van 20 tot en met 22 januari in Kortrijk (België).