tracking

Win een Roadtrip over Route 66: tweede stop Springfield!

Het is tijd om verder te reizen over Route 66. De WD-40 Roadtrip brengt ons bij de stad Springfield. De legendarische reis door de Verenigde Staten gaat verder.

Springfield is de hoofdstad van Illinois, een staat in de Verenigde Staten, en de hoofdplaats van Sangamon County. De stad werd in 1819 gesticht en werd in 1837 de hoofdstad van Illinois.

Wat kun je allemaal doen in Springfield?

In Springfield ligt het Presidental Library Museum, de rijke geschiedenis van Illinois is hier te herbeleven. De State Capitol is met zijn hoge koepel onmogelijk om over het hoofd te zien vanwege de vlakke landschap.

Leuk om te weten!

De politieke carrière van President Abraham Lincoln begon in Springfield, de hoofdstad van Illnois. Land of Lincoln is een bijnaam van deze staat. Veel van de plaatsen waar Abraham Lincoln heeft gewerkt liggen in de omgeving van de stad.

Blogpost over de eerste stop op Route 66, Chicago al gelezen?
Lees de blogpost over Chicago hier.

Win een Roadtrip over Route 66!

Wil je kans maken op deze reis over de Route 66? Doe dan mee met de maandelijkse prijsvraag, vul je gegevens in en like de WD-40 Facebookpagina.

Disclaimer

De getoonde en beschreven toepassingen voor WD-40 Multi-Use Product werden door de gebruikers zelf aan WD-40 Company Ltd. ter beschikking gesteld. WD-40 Company Ltd. heeft deze toepassingen niet getest en deze worden daardoor niet door WD-40 Company Ltd. aanbevolen. Bij het gebruik van producten van WD-40 Company Ltd. dient het gezond verstand te worden gebruikt. Volg altijd de op de verpakking vermelde instructies en neem alle waarschuwingen in acht.

Meld u aan voor exclusieve aanbiedingen & nieuwsberichten!

© 2020 WD-40 Company