tracking

Win een Roadtrip over Route 66: derde stop Saint Louis!

Het is tijd om verder te reizen over Route 66 na de stops in Chicago en Springfield. De WD-40 Roadtrip brengt ons bij de stad Saint Louis. De legendarische reis door de Verenigde Staten gaat verder.

Saint Louis is een Amerikaanse stad in de staat Missouri.

Wat kun je allemaal doen in Saint Louis?

In Saint Louis kun je vele verschillende dingen zien, zo kun je de kathedraal van de Heilige Lodewijk zien, kun je het Saint Louis Museum of Art bezoeken en kun je naar Saint Louis Arch. Saint Louis Arch (ook wel de Gateway genoemd) is een 192 meter hoog, boogvormig monument. Het kunstwerk ligt centraal in het Jefferson National Expansion Memorial en is opgenomen in het National Register of Historic Places. Onder de boog is het bezoekerscentrum met het Museum of Westward Expansion te vinden.

Leuk om te weten!

Sinds de oplevering van Saint Louis Arch zijn er 11 vliegtuigen onder doorgevlogen.

Blogpost over de stops in Chicago en Springfield al gelezen?

Lees de blogpost over Chicago en Springfield.

Win een Roadtrip over Route 66!
Wil je kans maken op deze reis over de Route 66? Doe dan mee met de maandelijkse prijsvraag, vul je gegevens in en like de WD-40 Facebookpagina.

Disclaimer

De getoonde en beschreven toepassingen voor WD-40 Multi-Use Product werden door de gebruikers zelf aan WD-40 Company Ltd. ter beschikking gesteld. WD-40 Company Ltd. heeft deze toepassingen niet getest en deze worden daardoor niet door WD-40 Company Ltd. aanbevolen. Bij het gebruik van producten van WD-40 Company Ltd. dient het gezond verstand te worden gebruikt. Volg altijd de op de verpakking vermelde instructies en neem alle waarschuwingen in acht.

Meld u aan voor exclusieve aanbiedingen & nieuwsberichten!

© 2020 WD-40 Company